Film

Cercetare pentru mâine. Docupoezii

Research for Tomorrow

România · 2023
Regia: Raya al Souliman, Ana Gurdiș, Thea Lazăr
În continuarea expoziției cu același nume, artista și curatoarea Larisa Crunțeanu, director general al ediției 2023 a Festivalului de Film Documentar și Drepturile Omului ONE WORLD ROMANIA, a comisionat realizarea a trei lucrări noi ce împrumută instrumente specifice filmului de artă și video pentru a ilustra subiecte de tip documentarist:

LUCKY GIRL SYNDROME, de Raya al Souliman
CAPTURES, de Ana Gurdiș
A DYING LEAF SHOULD BE ABLE TO CARRY THE WEIGHT OF THE WORLD, de Thea Lazăr

Despre tema generală a proiectului din care operele lor cele mai recente fac parte se poate citi mai pe larg pe site-ul www.oneworld.ro

Proiect derulat de White Wave SRL, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiect sprijinit de Institutul Cultural Român, cu suportul Goethe-Institut, Institutul Francez, Institutul Polonez, ARAC, Vag.on, VRStudio.ro, DiscoNotBisco.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Categoria
Scurtmetraj documentar
Audiența
A.P. 12 – Acordul părinților sub 12 ani
Durata
40min
Limba
Română, Engleză

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.