Film

Crimes of the Future

Canada · 2022
Regia: David Cronenberg

Filmul este prezentat în proiecție unică, în exclusivitate la Timișoara, în cadrul colaborării între Cinema Victoria Timișoara și Cinemateca TIFF.

DOUBLE BILL CRONENBERG-MORTENSEN
Duo-ul format de regizorul David Cronenberg și actorul Viggo Mortensen este unul dintre cele mai celebre, longevive și creative din cinematografia contemporană.
La Cinema Victoria îți prezentăm în exclusivitate pe marele ecran EASTERN PROMISES (2007), a doua colaborare a celor doi, urmat de cel mai recent film al lor, CRIMES OF THE FUTURE (2022). Biletul pentru un film are tariful unic de 20 de lei, iar biletele achiziționate simultan pentru ambele filme costă 30 de lei în total.


Crimes of the Future plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză ce le schimbă structura biologică. În timp ce unii îmbrățișează potențialul acestei tranziții, alții încearcă să o controleze. Și într-un caz și în celălalt, Sindromul Evoluției Accelerate se răspândește repede. Saul Tenser (Viggo Mortensen) este un artist îndrăgit care l-a adoptat, ceea ce a dus la formarea a noi organe în corp. Alături de Caprice (Léa Seydoux), Tenser transformă îndepărtarea acestor organe într-un spectacol cu public. Însă, pe măsură un anchetator (Kristen Stewart) urmărește asta, Tenser este constrâns să ia în calcul cel mai extrem spectacol posibil.

Premii și festivaluri: Nominalizat pentru Palme d'Or la Cannes în 2022, Cel mai bun film din 2022 – Directors Guild of Canada

Cu
Viggo Mortensen, Kristen Stewart, Léa Seydoux, Scott Speedman
Categoria
Dramă, Horror, SF
Audiența
N. 15 – Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Durata
1h 47min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.