Film

Dineu cu vecinii de sus

Sentimental / The People Upstairs

Spania · 2020
Regia: Cesc Gay

Joi, 31 august, Cinema Victoria te invită la o porție dublă de râs, la comediile spumoase ale regizorului spaniol Cesc Gay: „Dineu cu vecinii de sus” de la 18:30 și „Povești indiscrete” de la 20:30. Biletul pentru un film are tariful întreg de 20 de lei, iar biletele achiziționate simultan pentru ambele filme costă 30 de lei în total.


Julio și Ana sunt împreună de mai bine de 15 ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relația lor. În această seară, Ana i-a invitat la cină pe vecinii de deasupra. Salva și Laura sunt puțin mai tineri și i-au primit cu brațele deschise atunci când s-au mutat în clădire, dar gemetele constante ce se aud din apartamentul lor a devenit o sursă de tensiune pentru Julio și Ana. Și ce nu știu cei doi este că această cină se va transforma pe neașteptate într-un tsunami al emoțiilor.

Festivaluri și premii: Cel mai bun actor într-un rol secundar (Alberto San Juan) la Premiile Goya 2021 și la Premiile Gaudí 2021, Nominalizat la Premiile Goya pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor într-un rol principal, Cea mai bună comedie și Cea mai bună actriță (Griselda Siciliani) la Monte Carlo Comedy Film Festival, nominalizat pentru Cea mai bună comedie europeană la European Film Awards 2021.

Cu
Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta, Alberto San Juan
Categoria
Comedie
Audiența
N. 15 – Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Durata
1h 40min
Limba
Spaniolă
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.