Film

Eric Clapton: 24 de seri

Marea Britanie · 2023
Regia: David Barnard
În 1990 și 1991, Eric Clapton a susținut 24 de spectacole la Royal Albert Hall, diferite între ele, în care a avut invitați speciali, o orchestră completă și a interpretat genuri muzicale variate, precum blues sau rock. Spectacolele au devenit legendare pentru fanii Eric Clapton.
Treizeci de ani mai târziu, acest film, editat din materialul original și remasterizat complet, cu sunet Dolby ATMOS și 5.1 Surround Sound pentru a oferi o experiență cinematografică supremă, aduce împreună imagini de la toate acele concerte.
Filmul conține 17 hituri din repertoriul său, care ne arată un Clapton emoționant, pe aceeași scenă cu muzicieni de top și versiuni unice de interpretare împreună cu orchestra lui Michael Kamen sau cu propria trupă ale hiturilor bine cunoscute, precum „Wonderful Tonight”, „Layla”, „White Room” și „Cocaine”, dar și delicii rare, cum ar fi interpretarea “Knockin’ on Heaven's Door” împreună cu Phil Collins.
Dragostea lui Eric Clapton pentru blues este exprimată în timp ce împarte scena cu muzicieni legendari ca Albert Collins și Buddy Guy, interpretând clasice precum „Black Cat Bone” și „My Time After a While”.
Suntem puși față în față cu o compilație emoționantă a interpretărilor legendare ale lui Eric Clapton.

Cu
Eric Clapton, Phil Collins, Robert Cray, Buddy Guy
Categoria
Documentar, Muzică
Audiența
A.G. – Audiență generală
Durata
1h 55min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.