Film

Midsommar

SUA, Suedia · 2019
Regia: Ari Aster

Această proiecție face parte din maratonul horror Ari Aster Night, care cuprinde 3 proiecții. Pentru o experiență completă, biletele sunt disponibile și sub formă de abonament – 69 de lei pentru toate cele 3 filme din retrospectivă.


Dani și Christian sunt un cuplu de tineri americani a căror relație este pe punctul de a se destrăma. După ce o tragedie în familie îi aduce din nou împreună, Dani, deși îndurerată, decide să li se alăture lui Christian și prietenilor săi într-o excursie de neratat într-un sat izolat din Suedia pentru a sărbători acolo festivalul solstițiului de vară. Inițial o vacanță de vară lipsită de griji în ținutul în care soarele nu apune niciodată, sejurul lor se transformă într-o aventură sinistră odată ce sătenii își invită oaspeții să ia parte la festivități care nu doar că nu se potrivesc cu peisajul de paradis pastoral, ci devin din ce în ce mai tulburătoare și terifiante. Regizorul vizionar Ari Aster creează un basm plin de angoasă, în care întunericul cel mai profund se arată în lumina zilei.

Peste 20 de premii și 70 de nominalizări, printre care: Virtuoso Award pentru Florence Pugh la Santa Barbara International Film Festival; Breakthrough Award pentru Florence Pugh la Georgia Film Critics Association (GAFCA) și Austin Film Critics Association; Cel mai bun film Horror -Las Vegas Film Critics Society Awards.

Cu
Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper
Categoria
Dramă, Horror, Mister
Audiența
I.M. 18 – Filme interzise minorilor
Durata
2h 28min
Limba
Engleză, Suedeză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.