Film

Soții de militari

Military Wives

SUA · 2019
Regia: Peter Cattaneo

Proiecție pentru proaspetele mămici, însoțite de bebeluși, în condiții adaptate. Vezi aici cum se desfășoară programul #CineMami și cine poate participa.


În timp ce partenerii de viață sunt detaşați pe frontul de luptă din Afganistan, un grup de femei rămase acasă se hotărăsc să formeze un cor.
Aceste femei îndură amenințarea cumplită a unei fatidice bătăi în ușă, cu un curaj tăcut și cu un enorm sacrificiu. Kate (Kristin Scott Thomas), cea care întruchipează soția perfectă de militar îndură totul cu demnitate și stoicism. Își găsește libertatea în cântec. Ea este cea care reușește să adune laolaltă un grup de femei cu ajutorul cărora formează Corul: Soții de militari. La început sceptică și oarecum rușinată de grupul amator, proaspăta sosită în cor, rebela Lisa (Sharon Horgan) își schimbă repede opinia, fiind influențată de prietenia, umorul și curajul pe care le găsește în interiorul grupului pe care odinioară îl blama.
Găsindu-și un numitor comun, Kate, Lisa și corul înlătură convențiile și divergențele personale. Acestea se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcări globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

Cu
Cu: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Jason Flemyng
Categoria
Comedie, Dramă
Audiența
A.G. – Audiență generală
Durata
1h 52min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.