#CineMami

Filme pentru mămici însoțite de bebeluși

#CineMami este programul nostru special dedicat proaspetelor mămici, care își doresc să participe în continuare la evenimente culturale dar nu prea au ocazia să o facă fără bebeluși. La Cinema Victoria, le așteptăm în fiecare lună să se relaxeze și să socializeze în fața unui film bun, alături de cei mici, în condiții special gândite pentru confortul amândurora:

  • În sala de cinema, numărul maxim al locurilor puse în vânare este limitat la jumătate din capacitate, lumina este parțial aprinsă iar sonorul filmului dat mai încet astfel încât bebelușii să poată dormi sau mânca pe durata lui. Dacă totuși devin neliniștiți, nimeni nu se va simți deranjat;
  • În holul de la intrare există spațiu suficient pentru cărucioare, o masă de înfășat și produse necesare îngrijirii bebelușilor, dar și câteva scaune pe care părinții se pot așeza dacă au nevoie de o pauză de la film.

Tăticii sunt și ei bineveniți, evident, la fel și prietene sau alte ajutoare, dar ceilalți spectatori sunt rugați să se orienteze spre restul proiecțiilor din programul nostru.

Prețul biletului este de 20 de lei/adult, gratuit pentru bebeluși. Atenție, filmele sunt cu subtitrare și potrivite pentru părinți, nu pentru copii! Recomandăm ca vârsta maximă a bebelușilor să fie de 2 ani.


Urmează
Arhivă

Abonează-te la newsletter

Fii la curent⚡️cu următoarele proiecții și evenimente.